IMCAS ASIA 2018

Date 10 July 2018
Location Bangkok, Thailand

We are delighted to announce that Dr. George Sulamanidze and Dr. Albina Kajaia will be speakers on IMCAS ASIA 2018.


July 13  8:30 AM -8:45 AM

Room 3

S17

Thread lifting, expectation and reality:

view of doctor and patient

George SULAMANIDZE (15 MIN)


 

July 13   10:00 AM – 10:10 AM

Room 3

S18

Thread lifting: tips and tricks

George SULAMANIDZE (10 MIN)

 

 

July 13   12:24 PM – 12:36 PM 

Room 3

S20

How to avoid side effects and

complications during thread lifting

George SULAMANIDZE (12 MIN)

 

  

July 13  3:45PM – 3:55 PM

Room 1

S6

Application of the golden triad in face

rejuvenation: botulinum toxin, fillers and

threads

Albina KADJAIA (10 MIN)


 

July 13   8:45 AM – 9:00 AM

Room 3

S17

Criterion for patients and methods

selection for thread lifting procedure

Albina KADJAIA (15 MIN)

 


July 13   9:50 AM – 10:00 AM

Room 3

S18

Thread lifting for the lower face

Albina KADJAIA (10 MIN)

 

July 15  5:30 PM – 5:45 PM

Room 2

S111; S112

How to achieve good results without

surgery: complex approach by threads

and injectables for aging patients

Albina KADJAIA (15 MIN)